OverOns_1000x500_001

Chris van der Horst en Jan Nobbe (met pet) zijn goede vrienden die al sinds 2000 samen heel Europa doorkruisen. De Franse, Zwitserse en Oostenrijkse Alpen, Dolomieten, Pyreneeën, Vogezen, Jura, overal ontdekten zij de mooiste paden en de leukste trekkings. Wat het wandelen in hun directe omgeving betreft, hebben zij echter hun hart verpand aan de Eifel, volgens de beide vrienden gewoon één groot wandelparadijs.

Logo_Bonnamare_TrekkingsChris woont en werkt in Bergeijk en is initatiefnemer/eigenaar van Bonnamare Trekkings. Van beroep is hij grafisch ontwerper, maar in zijn vrije tijd is hij in de eerste plaats vooral ‘genieter’: natuur, mooie vergezichten, rust, ruimte, goed gezelschap en een lekker biertje op zijn tijd spelen daarbij een belangrijke rol. Zijn vriend Jan is in het dagelijks leven docent op het conservatorium van Maastricht. Jan is dé Eifelkenner bij uitstek: zijn kennis van het gebied kent geen gelijke en de tochten die hij daar gelopen heeft zijn niet meer te tellen. En net als Chris is ook hij een groot liefhebber van een mooi glas bier. Niet noodzakelijk, maar wel altijd welkom. Vaak wandelen zij samen, maar zeker zo vaak sleuren zij vrienden en vriendinnen mee de bergen in of dichter bij huis naar de Eifel of Ardennen. Overigens nooit tegen hun wil hoor, eerder het tegendeel.

Samen doorkruisten zij dus al talloze malen de Eifel en van daaruit ontstond het idee om al die mooie wandelervaringen te delen met mensen die ook door het wandelvirus gegrepen zijn. Zie daar de oorsprong van de zesdaagse trekking ‘DE GROTE DRIE‘!