Vanaf de eerste minuut tot de laatste genoten: wat een prachtig landschap… ik werd er af en toe gewoon stil van. Top! Jammer dat het maar zes dagen was…

Sylvana Koene


Niet alleen een tocht om nooit meer te vergeten (ja Chris, ondanks die inderdaad waardeloze Eifelkoffie), maar ook zeldzaam veel plezier gehad. Het ‘afkortingenspel’ was voor ons een openbaring: zo leer je de mensen wel echt kennen! En het was ook een superleuke groep… We gaan in de toekomst zeker weer mee!

Freddy & Simone


Chris en Jan, hartelijk dank! Het was een prachtige tocht en ’s avonds was het altijd gezellig! Heb een fijne week gehad en heb nu nog wel een weekje vakantie nodig om weer bij te komen. Was af en toe wel (te) pittig voor mij, maar had het niet willen missen.

Bertine Maaskant


Schitterend gebied, prima overnachtingen en uitstekende maaltijden. Had wel soms moeite met de gekozen route: paden zijn immers gemaakt om overheen te lopen, maar Chris en Jan vinden het schijnbaar normaal om de gebaande wegen te verlaten en dwars door het grasland te lopen. Moest ik wel even aan wennen. Maar eerlijk gezegd, het had ook wel wat. Heb me in ieder geval prima vermaakt, bedankt.

Carlos


Heerlijke week jongens: ik heb jullie voor altijd in mijn hart gesloten!

Mieke


Man, wat was dat genieten! Zelfs de regen op dag 2 en 3 deden geen afbreuk aan de schoonheid van de Eifel. Wat een prachtig gebied en wat heb ik daar van genoten. Ik verheug me al op de reünie!

Emiel Maasbeek


Wist niet dat de Eifel me zo een ‘berggevoel’ zou geven. Avonden waren ook gezellig: kaarten, spelletje, kletsen, wijntje(s), biertje(s). Bedankt mannen voor de mooie tocht!

Els B.


Mooie wandelingen, lekker eten, fijne groep. Voor herhaling vatbaar dus.

Jeanne en Henk Verdaat


 

Stuur uw reacties naar info@bonnamare.nl
Bonnamare Trekkings houdt zich het recht voor om reacties niet te plaatsen.